ALUMERO viert 25 jarig jubileum en de nieuwbouw in Polen

De ALUMERO groep met het hoofdkantoor in Seeham (Oostenrijk), vierde haar 25 jarig bestaan op 12 mei in Chorzów (Polen). Naast het personeel, waren ongeveer 165 gasten uit verschillende landen uitgenodigd.

Het feest vond plaats op het vernieuwde complex bij de uitbreiding van de Poolse fabriek in Chorzów nabij Katowice. In de namiddag werden de gasten ontvangen met Poolse culinaire hapjes en jazz muziek. De nieuwe productiehal en de nieuwe moderne kantoorgebouwen konden uitvoerig bekeken worden.

Avonds nam CEO, Manfred Rosenstatter, tijdens het gala-diner de gasten mee op zijn reis door de ondertussen 25 jarige ALUMERO geschiedenis en sprak over zijn ervaringen en avonturen als ondernemer. De juiste dingen nastreven en vooral die dingen juist ook daadwerkelijk doen zei CEO Manfred Rosenstatter en waar hij persoonlijk trots op is. Daarbij is hij extreem trots op zijn trouwe en extreem vaardige teams en medewerkers; zijn Alumero’s. Als eregasten had CEO Manfred Rosenstatter de Voorzitter van de stad Chorzów Andrej Kotala en de Vice-Voorzitter Martin Michalik uitgenodigd. Evenals de Salzburg Federal directeur Kurt Katstaller en de burgemeester van Seeham, Peter Altendorfer.

Essentieel voor de succesvolle en duurzame groei van het bedrijf was dat ALUMERO altijd bij zijn fundamentele waarden bleef. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en verantwoordelijkheid zijn onderdelen van de structuur van de organisatie en verzekeren een goed resultaat.

“Indien iemand alleen maar doet wat hij kan doen, blijft er alleen ook maar alleen dat over wat er al is. Veranderingen zijn tegenwoordig normaal. Ondernemers moeten hun strategieën aanpassen, en nieuwe partnerschappen aangaan, dit in het belang van een goede toekomst.”  Volgens Manfred Rosenstatter.

ALUMERO werd 25 jaar geleden opgericht door Manfred Rosenstatter (eigenaar en CEO). Tegenwoordig is dit bedrijf op de internationale markt, één van de kenmerkende kwaliteit adressen in de aluminium industrie. Met een uitgebreid aanbod van service en productie begeleid ALUMERO zijn klanten van de eerste stap van de planning tot een geautomatiseerde productie en uiteindelijk specifieke verpakking en logistiek. Dus het bedrijf heeft betrekking op verschillende facetten en imponeert met kwaliteit op het hoogste niveau.

In de productielocaties in Polen, Nederland en Slovenië, zorgen 270 medewerkers voor lage productiekosten, constante productie kwaliteit en korte betrouwbare levertermijnen. Veel administratieve uitwerkingen, projecten en de marketing vinden grotendeels plaats vanuit het moderne hoofdkantoor te Oostenrijk.

Wikarus 2018

Management

Work 5

Work 4

Helmond, Production 2

Game Changer, Making Of

Game Changer, Manfred Rosenstatter

Engineering

Facade

Sheet Metal Working

Finex Production

Teamwork

Location Slovenia

Opening Powder Coating

Polishing

Surface

Clamps

Work

Component Manufacture 2

Component Manufacture

Welding

Powder Coating

Profile Cutting

Work 3

Profiles

Production Hall

Extrusion

Work 2

Work

Sl. Bistrica, Production

Helmond, Production

Office Building

25 Jahre ALUMERO

Production Hall 2

Production Hall

25 Jahre ALUMERO

Chorzów, Production

White

Upstairs

Cozy

Foyer

Meeting Room, Lakeview

Seeham, Headquarter

Intersolar Booth 2

Intersolar Booth 1

CEO, Manfred Rosenstatter

25 Jahre ALUMERO