ALUMERO investeert meer dan 4 miljoen

De ALUMERO Groep met haar hoofdkantoor in Seeham (Oostenrijk) opende onlangs op 19 oktober op haar vestiging in Sl. Bistrica (Slovenië) een geheel nieuwe poedercoat lakstraat. Hiermee werd een investering van 2 miljoen euro afgerond.

Naast de werknemers van de vestiging waren er ook gasten van met diverse nationaliteiten uitgenodigd. De plaatselijke burgermeester sprak zijn enorme waardering en hulde uit over de gedane investeringen en was dan ook erg content dat ALUMERO een stabiele, gezonde en krachtige werkgever is.
 
Door deze investering in de nieuwe lakstraat vergroot de ALUMERO Groep zijn totaalpakket van de gehele productieketen vanaf de basis van het extruderen van aluminium profielen, verdere mechanische bewerkingen tot aan het afgewerkte eindproduct.
 
De ceremonie vond plaats in een soort van Oktoberfeest omgeving in en rondom de ALUMERO fabriek in Sl. Bristrica (Slovenië). In de voormiddag werden de gasten ontvangen  met Sloveens-Beierse specialiteiten en volksmuziek. Na de officiële toespraken en uitgebreide presentaties werden de productiehallen, met name de nieuw gebouwde hal met de nieuwe lakstraat tot in detail bekeken door de gasten.
 
CEO Manfred Rosenstatter laat met deze investering in Slovenië zien dat er een duidelijke betrokkenheid bij de locatie is en is erg verheugd vandaag ook verantwoord en hoogwaardig te kunnen voldoen aan de eisen die de markt tegenwoordig stelt.
 
De heer Hermann een gerenommeerde en onafhankelijke oppervlakte expert, getuigde en presenteerde tevens dat de ALUMERO fabriek en vooral nieuwe lakstraat in Sl. Bistrica (Slovenië) van uitstekende kwaliteit is. Hiermee kan de ALUMERO Groep optimaal en zelfstandig gaan voldoen aan de speciale topvereisten in de Europese markt op lakkwaliteit.
 
ALUMERO bouwt met deze investering het eigen aanbod aan productie mogelijkheden verder uit om zich gericht op de toekomst nog meer in een goede, stabiele en vooral hoogwaardige positie te positioneren en daarmee zich wederom ook weer te profileren in de complete internationale aluminium markt.